Adressen

Waarom je eens bij Meneer de Wit heeft honger moet gaan eten

dinsdag, augustus 23, 2016
Waarom je eens bij Meneer de Wit heeft honger moet gaan eten

Omdat het wel weer eens tijd werd voor een restaurant waar de menukaart niet op krijtbordjes staat. Omdat MDWHH als basis een groentemenu heeft dat je eventueel kunt aanvullen met vlees maar het groentemenu knap genoeg is zonder vlees. Omdat het vlees dat wel op de kaart staat van kop tot staart gebruikt wordt en je dus ook schapenkop kunt bestellen.

Als je de andere kant oploopt dan Sarah Jessica Parker (dus wel down the Kinkerstroat, maar niet until you reach the Bilderdijkstroat) beland je vanzelf op de Witte de With straat. In Rotterdam een bruisplek, maar in Amsterdam not so much. Tot nu, want: Meneer de Wit Heeft Honger. Hun groentemenu is simpel, maar heel smakelijk. Geen franje en geen xantana, maar wel veel uit de tuin. De menukaart wisselt en wie het groentemenu (€30 p.p.) bestelt krijgt 6 gerechtjes om te delen. Kijk maar.

IMG_3537 Biet, komkommer, mierikswortel, pistache, gefrituurde ui

IMG_3526

Goede hummus en baba ganoush (wél jammer dat het flatbread niet in een zakje aan tafel kwam, zo wordt het een beetje droog)

IMG_3539 (1)

Burrata, avocado (gekke combi eigenlijk) met tomaat en gepofte boftomaten

Het vlees dát ze hebben is dus van kop/nek tot staart en lékker! Op het plankje melkgeit vond ik hart, lever, bout en schouder. Ieder z’n meug.

Check hier hun site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *