Sous-vide

Nu te bestellen en voor kerstmis in huis: Sous-Vide!

dinsdag, november 26, 2019
Nu te bestellen en voor kerstmis in huis: Sous-Vide!

De vlag kan uit: vanaf vandaag is Sous-Vide in boek- en kookwinkels te koop! Groter, dikker, zwaarder dan ooit!

Je kunt dus ruim op tijd beginnen met het uitproberen van je kerstdiner. Kies je zachte taco’s met harderfilet, courgette en anchoroom of kreeftenstaart met venkelzaad mayo? Of ga je voor de klassiekere keuken met hertenbiefstuk met rodevermoutsaus en cacaonibs of klassieke ossenhaas met vette groene peperjus? Liever vega? Maak dan de bieten gegaard in koffie met mierikswortelcrème en geroosterde boekweit of mijn beroemde maisribbetjes met misoboter? Met 85 recepten staat er echt voor elk wat wils in Sous-Vide. En helemaal ideaal: je kunt alles goed voorbereiden voor het kerstdiner en het op de dag zelf alleen even opwarmen!

Vanaf volgende week verstuur ik gesigneerde exemplaren van mijn boek. Je kunt via deze link een boek bestellen en dan kun je deze na 9 december in je brievenbus verwachten.

📸 fotografie: Saskia van Osnabrugge / 🎨 styling: Maaike Koorman /👩🏻‍🍳 foodstyling: Ajda Mehmet / 📚 uitgeverij: Good Cook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *