Sous-vide

Nu overal te koop: Sous-Vide!

dinsdag, november 26, 2019
Nu overal te koop: Sous-Vide!

De vlag kan uit: vanaf vandaag is Sous-Vide in boek- en kookwinkels te koop! Groter, dikker, zwaarder dan ooit!

Je kunt dus ruim op tijd beginnen met het uitproberen van je kerstdiner. Kies je zachte taco’s met harderfilet, courgette en anchoroom of kreeftenstaart met venkelzaad mayo? Of ga je voor de klassiekere keuken met hertenbiefstuk met rodevermoutsaus en cacaonibs of klassieke ossenhaas met vette groene peperjus? Liever vega? Maak dan de bieten gegaard in koffie met mierikswortelcrème en geroosterde boekweit of mijn beroemde maisribbetjes met misoboter? Met 85 recepten staat er echt voor elk wat wils in Sous-Vide. En helemaal ideaal: je kunt alles goed voorbereiden voor het kerstdiner en het op de dag zelf alleen even opwarmen!

De webshop is tijdelijk offline omdat ik op vakantie ga. In februari verkoop ik weer gesigneerde boeken!

 

? fotografie: Saskia van Osnabrugge / ? styling: Maaike Koorman /??‍? foodstyling: Ajda Mehmet / ? uitgeverij: Good Cook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *